Resultater for DM kval. for snooker i ØST

Resultaterne i turneringsskemaet kan ses her.

Lør 20. marts 2010
Hans Christensen spillede flot og satte mange svære pots og især langpots mod Ole Schröter. I første frame kom Hans hurtigt foran med over 40 point. Frame 2 blev lidt tættere men Hans trak sejeren hjem.

Hans fortsatte sit flotte spil i kampen mod Daniel Jallov. Daniel kom aldrig rigtigt igang mod Hans og i 2. frame førte Hans med 36 med 3 røde tilbage på bordet. Det blev til en føring på 24 med 25 på bordet og til sidst en føring på 12 med pink og sort tilbage. Daniel potter pink og har en svær sort som ikke går i. Hans måtte stræke sig, men sætter sort og vinder 2-0.

Ejler Hame stormede derudaf i første frame mod Thomas Storgaard. Ejler gik på alt og pottede alt krydret med godt positionsspil – før jeg kunne nå at skrive en SMS om stillingen førte Ejler med omkring 60 point. Thomas holdt dog hovedet koldt og tog 2. frame, men Ejler kunne ikke holdes tilbage og gik videre til finaleweekenden.

Efter 1-1 mellem Ali Ijaz og Allan Bruun gik Ali i stor-offensiven. Ali spillede meget flot med mange svære langpots efterfulgt af sikre pots og godt positionsspil omkring de høje farver. Ali gik videre til finaleweekenden.

Mvh Willy

One Response so far.

  1. Rune Kampe says:
    Glæder mig så meget til nyt klæde og finalen :)

LEAVE A COMMENT