DM i snooker, mellemresultater i ØST

Mellemresultaterne for kvalifikation i ØST til DM i snooker kan ses her.

Lør 13. marts 2010
Abdul Frayge kom tidligt om lørdagen for at hjælpe til med at ordne borde og gøre klar. Mens Abdul var igang fik han et jag i lænden så han næsten ikke kunne stå. Ali og Asif måtte hjælpe med at trykke og massere Abduls ryg så han i det mindste kunne stå. Abdul vandt dog alligevel under store smerter sin første kamp 3-0 mod Martin Kolding og præsterede at tage en frame mod Rune Kampe, men tabte 1-3 til Rune.

Kampen mellem Hans Christensen og Sine Damberg gik hele distancen og blev afgjort på de sidste farver, hvor Hans trak det længste strå.

Ejler Hame var bagud med 30 i 1. frame mod Daniel Jallov, men henter det ind. I 2. frame blev det afgjort på de sidste farver og i 3. frame lavede Ejler 37 og 35 og vinder 3-0 over Daniel.

Danny Eriksen viste skærmmende styrke og satte ny personlig bedste med et flot break på 89. Danny afgav ingen frames i sine kampe og gik sikkert videre til finaleweekenden.

Søn 14. marts 2010
Jakob Iversholt leverede en god kamp mod Allan Bruun med breaks på 47 og 39. Kampen gik i 5. og afgørende frame hvor Jakob vandt på de sidste farver. Allan Bruun var desværre hæmmet af at spille i en fremmed vest.

Kasper Larsen fightede sig flot tilbage i sin første kamp mod Ole Schöter fra at være 0-2 bagud til at vinde 3-2. I sin anden kamp mod Asif Iqbal bliver kampen afgjort på den sidste sorte i afgørende frame, som Asif vandt.
Kasper spillede flot med mange svære pots og gode giftige snookers.

Asif Iqbal lavede en feber-rydning på 43 mod Willy Mikaelsen i 2. frame, hvor han var bagud med 41. Kampen gik ud i 5. og afgørende frame, hvor Willy fluker blå fra det grønne hjørnehul over i det gule så Asif skal bruge snookers hvorefter Willy pottede en svær pink og vandt 3-2. Willy er dermed klar til finaleweekenden.

Mvh
Willy

2 Responses so far.

  1. SnookerAllan says:
    Åh Willy-Willy, hvor ville jeg dog ønske jeg kunne give vesten skylden, to baller på en hel kamp gør ingen sommer, men irriterende var det da. Men ja, tak for lån af vesten”#¤#”#%!!!..:-)

    Sandheden er vist nærmere at Jacob spillede et brag af en kamp hvor jeg måtte dykke dybt i trylleposen for ovehovedet at blive i kampen indtil 3-2, men tabte alligevel, og jeg blev slået af en bedre spiller, punktum.

    godt gået, Jacob..

  2. SnookerAllan says:
    (undskyld stavefejlen, Jakob!!)

LEAVE A COMMENT