Snookertræning med Allan Norvark

Vores 5-dobbelte danmarksmester Allan Norvark vil stå for snooker-træningen tirsdag den 16. marts 2010 fra kl. 19:00 – 21:00.
Det ene snookerbord er for fremtiden reserveret ungdomstræning om tirsdagen fra kl. 19:00-22:00.

Mvh
Snookerafdelingen

2 Responses so far.

  1. The Doctor says:
    Jeg tror det bliver skide godt med noget træning for dem der gider. Fedt at Allan gider at tage sig tid til det. Generelt tror jeg at niveauet vil blive langt højere med noget fokuseret træning. Samtidig med den kalender omkring registrering af brug af bordene kunne man måske gøre det samme med træning, så man ved om man træner 2-3 stykker eller 8-9 stykker.
  2. Livredderen says:
    Helt sikkert – jeg ser frem til at der kommer en god struktur på træningen. Når niveauet højnes på dem som deltager tror jeg at alle de andre følger med så de ikke lades tilbage

    Jeg tror det bliver en stor succes!

LEAVE A COMMENT